γαμος σε λευκο και σαπιο μηλο

Να παντρεύονται οι καλύτεροί μας φίλοι, αμέ… Να μας επιτρέπουν κι εμάς να συμμετέχουμε στις χαρές τους, να βάζουμε έτσι ένα μικρό λιθαράκι στην ευτυχία τους…. Εκείνη την Κυριακή λοιπόν, η μικρή Ζωίτσα αποφάσισε να αποκαταστήσει τους γονείς της, και να πάρει η ίδια ένα τόσο ωραίο όνομα!! Πάμε να δούμε τι φτιάξαμε με πολύ κέφι και μεράκι, για να συνοδεύσει την πανέμορφη αυτή τελετή!

Τα χρώματα που κυριαρχούσαν στον χώρο ήταν το λευκό και το σάπιο μήλο, γι αυτό ακολουθήσαμε κι εμείς τις ίδιες πινελιές. Κάναμε μπισκότα βουτύρου, με το όνομα της νεοφώτιστης, σε διάφορα σχέδια και μεγέθη:

Επίσης, από το κάντυ μπαρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο γαμπρός και η νύφη, σε μπισκότα βουτύρου βεβαίως, να μας θυμίζουν και που ήρθαμε….

Ακόμη, κάναμε μπεζεδάκια, σε λευκό και σάπιο μήλο, με γεύση μαστίχα (η αγαπημένη της μαμάς, να  κάνουμε και σε αυτήν ένα χατίρι, μέρα που είναι….)

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα καπ κέικ!!! Με γεύση σοκολάτα, μαστίχα και φράουλα, σε χρώματα λευκό, σοκολά και σάπιο μήλο!

…και σε μίνι έκδοση!

Μακαρόν σε λευκό και σάπιο μήλο, με γεύση μαστίχα και φράουλα αντίστοιχα:

Και φυσικά κέικ ποπς!  Βουτηγμένα σε λευκή και ροζ σοκολάτα με γεύση φράουλα!

Και για να το απογειώσουμε, (!), γράψαμε το όνομά της με μπισκότα βουτύρου, και κάναμε και νεράκια με τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων της εκδήλωσης!!!

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και οι τρεις λοιπόν!!! Χαρήκαμε πάααρα πολύ που πήραμε μέρος σε όλο αυτό, ελπίζω να σας βγάλαμε ασπροπρόσωπους….. Τι να ευχηθώ άλλο, υγεία μόνο, για να χαρείτε την ευτυχία που έχετε ήδη στα χέρια σας!!!!

bold-red-hearts

Με αγάπη,

Νατάσα

Νοέμβρης Δύο Δεκαεφτά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s