Πάρτυ με θέμα την Πέπα!

Ήταν αυτή η πρώτη φορά που σε είδα, και μου έπιασες το δάχτυλο και έκλαιγες (πολύ, ομολογουμένως, ο γυναικολόγος μου, μου είπε πάρτο αυτό, είναι δικό σου, τρόμαξε ο κακομοίρης), η πρώτη φορά που άνοιξες τα ματάκια σου, η πρώτη φορά που με είπες μαμά, η πρώτη φορά που ξενυχτήσαμε και γελούσαμε από την κούραση, γιατί δεν είχες όρεξη να κοιμηθείς, και τραγουδούσες όλη νύχτα…. Ακόμη κι αυτή ,η πρώτη φορά που μου είπες σατ απ (ξέρω εγώ ποιος σου το έμαθε, απλά δεν έχω ρωτήσει δικηγόρο ακόμη πόσα χρόνια πάει η μητροκτονία, για να το διευθετήσω…). Φέτος λοιπόν, στο πάρτι γενεθλίων σου, ήταν ακόμη μία πρώτη φορά: αυτή  που ήσουν πραγματικά ευτυχισμένη! Που έμπαιναν οι φίλοι και οι συμμαθητές σου στον χώρο, και τσίριζες, καθώς τους υποδεχόσουν, και άνοιγες τα ματάκια σου διάπλατα και τους προσκαλούσες μέσα για παιχνίδι, που με ρωτούσες συνέχεια: “πότε θα κόψουμε την τούρτα, μαμά”, που έλαμπες και δεν ήξερες πως να διαχειριστείς όλον αυτό τον ενθουσιασμό!!  Κι εγώ ένιωθα τόσο υπερήφανη, πιο πολύ απ όλα που έμαθες να είσαι ευτυχισμένη με τα μικρά. αλλά τόσο σημαντικά πράγματα σ αυτήν την ζωή…..

 

 

Φέτος ήσουν ανένδοτη: ήθελες την Πέπα το γουρουνάκι! Τρεις φορές άλλαξες γνώμη για το σχέδιο στην τούρτα, τα καταφέραμε όμως στο τέλος…. Και το τερμάτισες, όταν μου ζήτησες τους λασπόλακκους με τα σκουλήκια (cheesecake σοκολάτας παρακαλώ), η φαντασία σου με εκπλήσσει διαρκώς…..

 

 

Να είσαι γερή σαν τα ψηλά βουνά! Τυχερή στη ζωή σου, να υπερπηδάς τα εμπόδια με ευκολία, και το πείσμα αυτό που σε διακατέχει, να σε ακολουθεί παντού – θα βοηθήσει, θα δεις… Και να μην χάσεις ποτέ αυτή την λάμψη στα μάτια σου – αυτή είναι που θα σου δώσει κίνητρο να συνεχίζεις!!! Η μαμά κι ο μπαμπάς σ αγαπάνε πολύ, να μην το ξεχάσεις αυτό, ιδιαίτερα στην εφηβεία, θα προτιμούσαμε να το θυμάσαι…. Καλή αρχή στο σχολείο – προνήπια σε λίγους μήνες βλέπεις – με δύναμη και αυτοπεποίθηση, θα σου χρειαστεί! Σ αγαπάω πολύ μικρό μου σαμιαμίδι…..

Φυσικά δεν θα παραλείψουμε και φέτος να ευχαριστήσουμε τον παιδότοπο Dream Park για όλη αυτή την υπέροχη φιλοξενία (πόσα χρόνια θα με ανέχεσαι ακόμη Γωγώ μου, όσα ευχαριστώ και να πω θα ναι λίγα…), το ανθοπωλείο Κύπρος για τον υπέροχο στολισμό, την Κυπαρισσένια για τα υπέροχα δωράκια που μας έφτιαξε για τα παιδάκια (ξετρελάθηκαν όλα, υπέροχη δουλειά στ΄ αλήθεια, συγχαρητήρια κυρία μου), τον Ιωάννη και την Σοφία για το γραφιστικό κομμάτι του πάρτι (την επόμενη φορά κερνάω εγώ!!) και όλους αυτούς που ήρθαν στο πάρτι μας κι έκαναν το παιδάκι μου τόσο χαρούμενο…. Όλους τους φίλους που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και είναι δίπλα μας παντού, και τους καινούριους που κάναμε φέτος και τους αγαπήσαμε πολύ (αγαπάμε σχολείο Minion!!!)….

Σ αγαπάω πολύ!

Μια απλή μαμά

Νατάσα

 Ιούλιος Δύο – Δεκαοκτώ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s