πάρτι με θέμα sesame street

Ο Elmo, αυτό το μικρό γλυκό τερατάκι των παιδικών μας χρόνων, ήταν η τούρτα που θέλησε η Σοφία για τα τέταρτα γενέθλιά της. Κι έτσι κι έγινε! Εμείς συγκινηθήκαμε λίγο, που ακόμα αγαπιέται αυτό το μικρό γούνινο κόκκινο πλασματάκι με αυτή τη φαλτσέτο – φωνή (!), τρισήμιση χρόνων όλα αυτά τα χρόνια,  και το οποίο μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο ενικό πρόσωπο (ο ‘Ελμο θέλει αυτό, ο Έλμο κάνει εκείνο..) Πώς να μην το λατρέψεις αυτό το αξιαγάπητο ζωάκι;;;;

Έτσι, χτίσαμε δυο ορόφους, ο ένας με mud cake καραμέλα και γέμιση κρέμας καραμέλα, και ο άλλος σοκολατένιος, με γέμιση κρέμας φράουλα! Αλλά, το απογειώσαμε, με τον Έλμο να παρουσιάζεται στο πάρτι και σε σοκολατένιο καπ κέικ! Με επικάλυψη κρέμας με γεύση φράουλα!

IMG_20180412_171900_621

Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα Σοφάκι της καρδιάς μας! Είμαι τόσο περήφανη που κάθε χρόνο μου δίνεις την δυνατότητα να κάνω κάτι νέο!! Κι ο Έλμο είναι πολύ αγαπημένος (από τα παλιά), δύο φορές σ ευχαριστώ λοιπόν! Κι εσύ μαμά και μπαμπά να την χαίρεστε,  να την βλέπετε να μεγαλώνει και να την καμαρώνετε, και να περνάτε όμορφα μέσα σ αυτήν την υπέροχη οικογένεια που έχετε χτίσει!!!

Με αγάπη,

Νατάσα

Μάης Δύο – Δεκαοκτώ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s