τουρτα με θεμα μπαλαρινα (πουεντ)

Ήρθε η ώρα να γιορτάσω κι εγώ τα γενέθλιά μου!! Ναι!!! Θέμα δεν νομίζω ότι χρειάστηκε να ψάξω, το μπαλέτο είναι η μόνη επιλογή…. Επειδή όλα φέτος παραπέμπουν σε καινούριες πουέντ (το λέω, πολύ καιρό τώρα, δεν μου δίνει κανείς σημασία, θεώρησα πως αν τις βάλω και στην τούρτα μου, θα το πιάσουν το νόημα), είπα και το εορταστικό μου εδεσματάκι να έχει θέμα ανάλογο…. Για δείτε τι έκανα!

Έφτιαξα ένα ένα τα παπούτσια, σε ροζ παρακαλώ, έβαλα και ροζ κορδέλες, και τα άφησα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια έκανα την τούρτα (σοκολατένιο mud cake με κρέμα φράουλας) και τη στόλισα με ροζ φρου φρου στο πλάι!

Τη συναρμολόγησα λοιπόν, και ιδού:

Το καλύτερο όμως, σας το άφησα για το τέλος! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, όταν πρόκειται για θέμα με μπαλαρίνα;;;;; Μα με τις ίδιες τις μπαλαρίνες φυσικά!! Όταν δε το ύψος τους πέφτει κάτω από ένα μέτρο, μιλάμε για πραγματική μαγεία…. Απολαύστε!

Να χορεύουμε λοιπόν, γιατί αλλιώς χανόμαστε…. Και να απολαμβάνουμε τις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Και να μην σκεφτόμαστε παρακάτω, το τώρα είναι τόσο όμορφο… Κι αν δεν είναι, να η ευκαιρία μας να το κάνουμε!!! Αυτοπεποίθηση και φαντασία θέλει…. Τολμήστε!!!

Με αγάπη,

 Νατάσα, 

Πρωτοχρονιά Δύο – Δεκαοχτώ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s