γαμος σε καφε και χρυσο

Στις αρχές Αυγούστου λοιπόν, καθώς έκανα τις διακοπές μου με την αδερφή μου και την Βασούλα – συγκεκριμένα πρέπει να βλέπαμε τα προκριματικά του Ολυμπιακού στην Ευρώπη εκείνη την ώρα (αφήστε μη σας τα λέω τώρα, τρώγαμε και σουβλάκια, μπορεί να διαβάζει και ο δάσκαλός μου στο μπαλέτο το άρθρο αυτό, και μετά πραγματικά θα υποφέρω)- χτύπησε το τηλέφωνό μου, από μια πολύ γλυκιά και οργανωτική νυφούλα του Οκτώβρη, την Μαρία!!! Ήθελε να τη βοηθήσουμε με τον υπέροχο γάμο της, καθώς η μέρα εκείνη, είχε κάτι το μοναδικό: την ημέρα της τελετής, γαμπρός και νύφη, είχαν ταυτόχρονα τα γενέθλιά τους!!! Μαγεία;;;;; Πάμε να δούμε τι κάναμε, για να βοηθήσουμε να εκτοξευθεί αυτή η μέρα στα ουράνια!!!

Αρχικά, κάναμε μπισκότα βουτύρου, σε καφέ (με γεύση σοκολάτας) και χρυσό χρώμα, με τα αρχικά του ζευγαριού:

Επίσης, κάναμε μπεζεδάκια, σε λευκό και ροζ, με γεύση βανίλια και φράουλα αντίστοιχα:

Και επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κέικ ποπς, με νυφιάτικη διάθεση βέβαια….

Και, αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!!! Κάναμε τις γενέθλιες τούρτες τους!!! Σε γαμπρό και νύφη φυσικά, να παραπέμπουν στην ημέρα….

Τι να ευχηθώ σ αυτό το όμορφο ζευγάρι;;;; Υγεία κι ευτυχία!! Και πολλούς απογόνους!!! Ελπίζω να απολαύσατε την ημέρα όσο τίποτε άλλο, να σας μείνει αξέχαστη!!  Και να βοηθήσαμε, στο μέγιστο!!! Με αγάπη και φαντασία!!!

Φιλικά,

Νατάσα 

Νοέμβρης Δύο – Δεκαεφτά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s