Βάπτιση με Ινδιάνους!

Κάπου στις αρχές Οκτώβρη, ένα μικρό αγοράκι με καταγάλανα ματάκια, πήρε ένα υπέροχο όνομα : Αχιλλέας! Το θέμα δε της βάπτισής του ήταν πολύ ιδιαίτερο, και ταυτόχρονα εντυπωσιακό! Ινδιάνοι! Με τρομερή διάθεση και αρκετή φαντασία (!), πάμε να δούμε τι ετοιμάσαμε για τον μικρό μας φίλο!

k_photo_-31

Αρχικά, κάναμε πολλά και διαφορετικά μπισκότα βουτύρου! Βέλη, ινδιάνικες σκηνές, το αρχικό του ονόματός του, το όνομά του ολόκληρο – δεν είναι και τυχαίο…..

Επίσης, κάναμε ντόνατς! Πολλές, σοκολατένιες, με χρωματιστή τρούφα σοκολάτας ινδιάνικες σκηνές!

Εξάλλου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καπ κέικ! Κι αυτά με ινδιάνικες σκηνές, σοκολατένια, ,με βουτυρόκρεμα φράουλας!

k_photo_-13Και επειδή η φαντασία μας πάει πολύ μακριά, τα κέικ ποπ της παρέας ήταν σε σχήμα ινδιάνικης σκηνής! Ω ναι! Απολαύστε….

Τέλος, πήραμε χωνάκια παγωτού, τα βουτήξαμε στη σοκολάτα, τα στολίσαμε με ζαχαρόπαστα, και για δέστε! Δεν μοιάζουν πολύ με σκηνές???

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη μαμά Σοφία, που ήταν υπόδειγμα οργάνωσης και συνεργασίας, και τον μπαμπά Ιωάννη, που μας βοήθησε τόσο πολύ με τα πάντα! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!

k_photo_-38

Να ευχαριστήσουμε θερμά και την Karto Photography, που με τη φωτογράφισή της αποθέωσε τα δημιουργήματά μας, και μας παραχώρησε τις φωτογραφίες να τις χρησιμοποιήσουμε!

Κάθε γλυκιά ευχή για τον νεοφώτιστο!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s