Τα δικα μας Χριστουγεννα

Τα δικά μας Χριστούγεννα είχαν άρωμα βουτύρου… και γεύση επίσης!! Γέμισε το σπίτι μας με μυρωδιές, με ανθρωπάκια και ζωάκια που πηγαινοέρχονταν, έμπαιναν με χαρά και έβγαιναν με αρκετή λύπη από την πόρτα μας… Δεν πειράζει όμως γιατί το διασκεδάσαμε και το απολαύσαμε!! Κι εγώ και η Βασούλα, η οποία φέτος τα Χριστούγεννα έμαθε να τοποθετεί τα μπισκότα μέσα στη ζελατίνη και να μου λέει : ορίστε μαμά, βάλε τώρα το κορδελάκι σου!! Δεν θα σας περιγράψω καν τη χαρά της που μπορούσε να συμμετέχει σ αυτό με τόση επιτυχία….

 Μαμάδες που κάνανε δώρα στα παιδάκια τους, παιδάκια που κάνανε δώρα στις δασκάλες τους, φίλοι σε φίλους και πάει λέγοντας… Γιατί αυτό είναι τα Χριστούγεννα! Αγάπη που μοιράζεται με δώρα, με αγκαλιές, με φιλιά, και με ζεστά χαρούμενα μουτράκια, με έναν Άγιο Βασίλη που έρχεται σπίτι να ρωτήσει αν ήταν καλά παιδάκια φέτος – όλοι απαντάμε ψέματα σ αυτό– και αν ακούγανε τη μαμά και τον μπαμπά τους – σ αυτό να δείτε ψέμα…. Αγάπη και χαμόγελα παντού!

Οι γιορτές μας τελειώσανε με όμορφα στολισμένες βασιλόπιτες – σοκολατένιες οι περισσότερες, κοίτα να δεις που δεν είμαι η μόνη addicted to chocolate around here – που δώσανε χαρά σε λίγους – στο δικό μας σπίτι συγκεκριμένα στον αδερφό μου – και προσμονή σε περισσότερους – καλά, φέτος δεν βασίλεψα, αλλά θα δεις του χρόνου…

Ευτυχισμένο 2017 λοιπόν! Με υγεία, γιατί όλα τα υπόλοιπα έπονται, και ευτυχία στις καρδιές όλων μας! Κάθε ένας να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, γιατί αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ευτυχίας! Και μην ξεχνάτε: χαμόγελο και φαντασία, μας πάνε πάντα ένα βήμα παραπάνω… Τα πιο γλυκά μου φιλιά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s