Βάπτιση με θεμα πριγκηπας

20160625_125114

Στις 25 Ιουνίου λοιπόν, ένα όμορφο καλοκαιρινό Σαββατιάτικο πρωινό, πήρε κι ο γλυκός μπεμπούλης του Χρήστου και της Χριστιάνας το όνομά του: Δημήτρης! Με θέμα την κορώνα (σαν γνήσιος πρίγκηπας που είναι), και χρώμα να κυριαρχεί στη βάπτιση το γαλάζιο, κάναμε τα γλυκάκια για να κεραστούν οι καλεσμένοι, τα νεράκια για να δροσιστούν και τα mash mallows για να χαρούν μικροί και μεγάλοι! Δεν ξεχνάμε φυσικά και τον κύριο που μας βοηθούσε με όλα αυτά τα πράγματα βεβαίως βεβαίως….

20160625_125120

Να δούμε τα μπισκοτάκια? Με σχήμα κορώνας, γεύση βουτύρου, και ζαχαρόπαστα σπιτική με γεύση βανίλιας από πάνω? Μμμμμμ…..

Και φυσικά το όνομα αυτού γραμμένο μπισκοτένια, λουλουδάκια λευκά από ζαχαρόπαστα να στολίζουν το κάθε γράμμα, και μια κορώνα -σε γαλάζιο πάντα- να συμπληρώνει το σκηνικό…..

Τέλος, για να ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό, κάναμε και την τουρτίτσα του! Δυόροφη, με γαλάζια κορδέλα και κορωνίτσα, και φυσικά το καινούριο του όνομα! Mud cake σοκολάτας, με γέμιση βουτυρόκρεμα φράουλας και σοκολάτα λιωμένη, στρωμένη με γκανάζ σοκολάτας, και επικαλυμμένη με σπιτική ζαχαρόπαστα με γεύση βανίλια! Γιαααα πάρτε μια ματιά – κλεφτή:

Τα καλύτερα λοιπόν ευχόμαστε στον μικρό Δημήτρη και στους γονείς του. Να ζήσει πάντα έτσι, σαν πρίγκηπας!! Με υγεία και ευτυχία, όλα πανέμορφα στη ζωή του νεοφώτιστου!

images

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s