Βάπτιση με θεμα το αστερι

13245283_1004116849670774_3120551282532539047_n

Η βάπτιση του Μάριου έγινε ένα όμορφο Μαγιάτικο πρωινό, όπου οι πρώτες ζεστές μέρες έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους, και η φύση έβαζε τα καλά της για να υποδεχτεί το καλοκαίρι! Η μαμά Βίκυ ήταν εξαιρετικά οργανωτική και συνεργάσιμη, και πολύ αποφασισμένη εξ αρχής για το θέμα: ένα γκρίζο γλυκό αστεράκι που φωτίζει τον ουρανό της! Αφού λοιπόν τα οργάνωσε και μας τα περιέγραψε όλα, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με μεράκι και φαντασία, για να είναι η πιο όμορφη πινελιά σ αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή του Μάριου – και των ανθρώπων που τον φέρανε στον κόσμο βεβαίως….

Αρχικά κάναμε μπισκότα βουτύρου, με ζαχαρόπαστα λευκή και αστεράκια γκρίζα, η απαραίτητη λιχουδιά για κάθε καλεσμένο!

Εξάλλου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καπ κέικ!! Σοκολατένια, με γεύση φράουλας και γέμιση μαρμελάδα φράουλα, με γεύση μπισκότο και τριμμένο μπισκότο, σοκολατένια με κομματάκια σοκολάτας, εξαφανίστηκαν από τα μάτια μας σε χρόνο ρεκόρ και ικανοποίησαν κάθε ουρανίσκο!

Εδώ λοιπόν θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την delight οργάνωση γάμου – βάπτισης, που φιλοξένησε στον πανέμορφα στολισμένο χώρο της τα γλυκάκια μας, και μας επέτρεψε να βγάλουμε φωτογραφίες και να σας τα παρουσιάζουμε εδώ σήμερα!

Να σας ζήσει λοιπόν ο νεοφώτιστος, κι όλα τ αστέρια του ουρανού να συντροφεύουν κάθε του βήμα!

star-grey-hi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s