Ο γάμος του Άγγελου και της Μαρίας – we do!

dsc01669

Και κάπου εκεί, αρχές Απρίλη, ο Άγγελος, η Μαρία, η Βασούλα(!) κι εγώ, βρεθήκαμε και οργανώσαμε έναν πανέμορφο γάμο!! Τα παιδιά ήθελαν να τα έχουν όλα: μπισκότα βουτύρου, καπ κέικ, μπεζέδες, κουφέτα, φρέσκια σπιτική λεμονάδα, και – την πιο όμορφη έκπληξη: ένα ξεχωριστό δώρο για τον κάθε καλεσμένο!! Τι όμορφη σκέψη για να ευχαριστήσεις έναν έναν προσωπικά…. Πάμε να τα δούμε όλα!

Αρχικά κάναμε μπισκότα βουτύρου. Πολλά. Με επικάλυψη ζαχαρόπαστας με γεύση φράουλα. Πεντανόστιμα και μοσχομυριστά!

Επίσης, στολίσαμε μπισκοτάκια βουτύρου με βρώσιμη εκτύπωση, όπου το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γάμο – κι αυτό με ζαχαρόπαστα με γεύση φράουλα!!!

Ακόμη, κάναμε και καπ κέικς, σοκολατένια και βανίλιας, με λευκή ζαχαρόπαστα, για να συμπληρώνουν το τοπίο:

Επίσης, εκτός από τα συνηθισμένα μπισκότα, τα παιδιά μου ζήτησαν και κάτι ιδιαίτερο: Αντί για το συνηθισμένο I do, των γάμων, να γράψουμε με μπισκότα βουτύρου we do, για τον δικό τους γάμο. Και η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε:

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το υπέροχο candy bar η σπιτική λεμονάδα! Βιολογική παρακαλώ, με σκοπό να δροσίσει τους καλεσμένους του γάμου:

Τέλος, κάναμε ένα μοναδικό δώρο ξεχωριστά για κάθε προσκεκλημένο: Βαζάκι ατομικό με σπιτική μαρμελάδα φράουλα! Το ντύσαμε με υφασματάκι, το στολίσαμε με κορδέλα, βάλαμε και το αυτοκόλλητο με το ευχαριστήριο των παιδιών, και έτοιμα!! Πολλά, πολλά μικρά βαζάκια με μαρμελάδα φράουλα!

Να είναι έτσι γλυκιά και όμορφη η ζωή σας πάντα λοιπόν…. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!! Υγεία, ευτυχία, κι όλα εύκολα στη ζωή σας εύχομαι! Με αγάπη και φαντασία!

dsc01741

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s